Yu Yu Hakusho – cele trei lumi

 

Un anime foarte bun, cu multe scene de lupta dar si cu foarte multe scene haioase. Chiar si in momentele cele mai critice nu lipsesc replicile amuzante.

Cel mai mult mi-a placut diversitatea personajelor si faptul ca au fost foarte bine creionate. Daca va uitati cu atentie o sa observati ca ochii fiecarui personaj sunt diferiti, lucru greu de realizat atunci cand sunt atat de multe caractere. La fel se intampla si cu puterile si atacurile personajelor: de la Reigun-ul lui Yusuke, la Kokuryuha lui Hiei, plantele lui Kurama, imensa forta fizica a lui Toguro, pana la Vantul lui Jin sau Sabia Spirituala a lui Kuwabara.

Povestea incepe si ea intrun mod destul de diferit fata de altele: personajul principal, Yusuke, moare chiar in primul episod. De asemenea, Yusuke este considerat beleaua liceului unde invata, pentru ca se baga in toate bataile si nu se ducea la cursuri, dar se dovedeste ca este foarte bun la suflet si un prieten de nadejde.

In fine, este un anime care te tine pe scaun, te amuza copios si te face (daca esti fata) sa te indragostesti de Kurama :P.
Va invit sa urmariti povestea despre cele trei lumi: Lumea Spirituala, Lumea Umana si Lumea Demonilor. N-o sa va para rau!

Articol preluat de pe vechiul meu blog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: