Update

Stiu ca n-am mai scris de foarte mult timp (sa zicem ca am fost intr-o pasa foarte proasta) dar acum am revenit. Am sa aduc la zi episoadele restante din Canaan si sper sa fac la fel si cu Hanasakeru Seishounen. Dupa cum v-am spus, HanaSei a fost abandonat de ambele grupuri care-i faceau subtitrarea dar m.3.3.w. (unul dintre cele doua grupuri) a anuntat ca o puna in curand suburile pana la episodul 14 (sau 15 – vom vedea).  Mai departe cred ca v-a trebui sa ne bazam pe rip-urile Crunchy(shit)roll. Sad, very sad!

Mai am in drafturi articole despre sezonul de toamna si despre doua anime-uri ce le-am terminat in ultima perioada. Sper sa gasesc resurse sa le termin, cu atat mai mult cu cat n-am mai scris nimic nici pe Desenele Copilariei si deci, trebuie sa recuperez si acolo perioada de repaus.

Sezonul anime de toamna nu se anunta atat de spectaculos precum cel de anul trecut, cand am avut cateva serii foarte bune, dar nu e nici pe departe atat de slab precum cel din vara asta. Bucuria cea mai mare este un anime numit Kimi ni Todoke. De ce? Pentru ca manga dupa care este facut, este una dintre putinele manga pe care le-am citit si care imi place foarte mult. Din pacate, manga este ongoing asa ca ma astept ca anime-ul sa aiba aceeasi soarta ca si Skip Beat! – vom vedea daca este cazul sau nu.

Cam atat am avut de spus deocamdata. See ya!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: