Am vazut ….

…. You’re Beautiful

E adevarat ca l-am vazut cu mai mult timp in urma dar acum ceva timp mi-am amintit de el si l-am revazut. Daca tot am vorbit data trecuta despre Coffee Prince era foarte logic ca urmatorul subiect sa fie acesta. De ce? Pentru ca cele doua au un punct comun si acela este gender bender. Din nou avem o serie in care o fata este nevoita sa se dea drept baiat. Asemanarea insa se opreste aici.

“Don’t be anywhere where I can’t see you!”

Go Mi Nyu este novice pe cale de a se calugari. Ea si fratele ei geaman ramasesera orfani de mici si fusesera crescuti de maicute. In timp ce fratele ei Go Mi Nam hotarase sa se faca cunoscut prin muzica sa, ea alesese aceasta cale dar se pare ca cineva acolo sus avea alte planuri pentru ea.
Cu cateva zile inainte de a zbura spre Roma, managerul fratelui ei o cauta la manastire cu o cerere foarte neobisnuita: trebuie sa devina Go Mi Nam. Motivul? Fratele ei era plecat in Statele Unite pentru a rectifica o operatie estetica nereusita, iar casa de productie care voia sa semneze cu el ii cerea sa se prezinte cat mai curand pentru a incheia contractul. Go Mi Nam nu putea sa se intoarca in tara si atunci singura varianta ramasa era ca sora lui sa-i ia locul.

De dragul fratelui ei Go Mi Nyu accepta, desi cu inima stransa pentru ca trebuie sa minta. Imediat dupa semnarea contractului apare liderul grupului din care urma sa faca parte fratele ei si ii spune ca nu va intra in trupa decat daca ii va placea lui cum canta. Go Mi Nyu habar n-are sa cante partitura care i se pune in fata si din aceasta cauza alege sa cante un imn religios. Alegerea se dovedeste cat se poate de buna pentru ca in realitate ea putea sa cante la fel de bine ca fratele ei. Membrii trupei sunt convinsi si totul pare sa se sfarseasca cu bine. Dar e doar o parere.
De fapt Mi Nam urma sa lipseasca o luna intreaga si sora lui trebuia sa-l inlocuiasca pe toata aceasta perioada pentru ca dupa semnarea contractului urma sa fie prezentat publicului, trebuia sa inregistreze melodii si sa faca tot felul de alte lucruri in care era implicat grupul. Mi Nyu refuza sa merga mai departe cu tot santajul sentimental la care recurge managerul, pentru ca am uitat sa va zic ca scopul lui Mi Nam era sa-si gaseasca mama despre care nu credea ca este moarta ci doar disparuta.
Si vine ziua in care Mi Nyu trebuie sa plece la Roma. Aflata in aeroport de ciocneste de Tae Kyung, liderul trupei fratelui ei, si de teama sa nu fie recunoscuta se grabeste sa dispara fara sa observe ca-si pierduse pasaportul si ca mp3 playerul lui Tae Kyung ajunsese in mainile ei. Cand descopera greseala incearca s-o repare dar nu reuseste sa faca asta si pierde avionul. Ascultand apoi muzica lui Tae Kyung se gandeste ca poate asta era destinul ei si decide sa-si ajute fratele. Si greul incepe.

Go Mi Nam (caci asa ii vom zice de acum incolo) se muta in casa in care locuiau ceilalti trei membri ai trupei si isi incepe viata alaturi de ei. Cu toata hotararea de a nu fi descoperita, acest lucru se intampla chiar de la prima petrecere cand, dupa ce bea o cantitate de alcool mult prea mare pentru ea, se duce pe acoperisul localului si e cat pe ce sa aiba un accident. Tae Kyung este cel care o salveaza din cadere dar asta se termina cu un sarut involuntar si cu Mi Nam vomintand pe salvatorul ei. Kang Shin Woo, unul dintre ceilalti doi colegi de trupa, o ia in brate s-o care si descopera ca este fata. Din fericire el decide sa nu-i divulge secretul pentru ca se plictisea si voia sa vada ce va face mai tarziu. Dupa acest incident Mi Nam ii devine si mai nesuferit artagosului Tae Kyung pentru ca ori de cate ori erau impreuna ceva rau se intampla.

Fac acum o paranteza ca sa vorbesc putin despre trupa A.N.JELL.

Hwang Tae Kyung pare a fi definitia pentru ‘badass’. E tipicar, coleric, nu suporta sa fie atins, nu suporta sa-i fie atinse lucrurile. Daca cineva muta chiar si o coala de hartie in camera lui, observa imediat. E dur in vorbire si foarte rece in comportament. Decide ca nu-l place pe Go Mi Nam inca inainte sa-l cunoasca si toate incidentele care urmeaza ii accentueaza ura. Dar sub aceasta crusta rece se ascunde o persoana care sufera foarte mult si care are foarte multa afectiune de oferit desi nu stie cum s-o faca. Parintii lui sunt mai mult decat celebri: tatal este un cunoscut dirijor, iar mama este o cunoscuta cantareata. Din nefericire insa pentru el, mama lui nu se afisase niciodata in public cu el si doar cei foarte apropiati stiau ca sunt mama si fiu. Iar el suferise toata viata din cauza acestui lucru.


Kang Shin Woo este aproape opusul lui Tae Kyung. Desi serios, tacut si calm este in acelasi timp foarte cald si afectuos. Il place de la inceput pe Go Mi Nam si Go Mi Nam isi gaseste sprijin in el ori de cate ori are nevoie. Asa cum am mai zis, la inceput a fost doar curios doar sa vada cum Go Min Nam va reusi sa-si ascunda identitatea dar, aproape fara sa observe, a inceput s-o ajute ori de cate ori avea nevoie si incet-incet a inceput sa se indragosteasca de ea. Din pacate pentru el, prea marea lui grija nu l-a ajutat deloc sa-si faca loc in inima lui Go Mi Nam, care l-a privit intotdeauna doar ca pe un frate mai mare.


Jeremy este ‘nebunul’ trupei. Mereu vesel si fara griji, mereu pus pe glume, mereu dornic sa sarbatoareasca orice e de sarbatorit. Putine sunt ocaziile in care il vedem trist (de fapt doar o singura data daca stau sa ma gandesc). Timpul lui liber este dedicat de cele mai multe ori catelei Jolie de care este foarte atasat. Desi la inceput are sentimente amestecate pentru Go Mi Nam (cand il place, cand nu) pana la urma se va atasa de el.
Am incheiat paranteza.

Dupa aparitia unui zvon ca Mi Nam a fost atacat de Tae Kyung, fanele cer plecarea din trupa a lui Mi Nam, iar plecarea lui Tae Kyung din casa agraveaza lucrurile. Si inevitabilul se produce. In timp ce era intr-o videoconferinta cu presedintele companiei care ii cerea sa participe la activitatile trupei, Tae Kyung descopera ca Go Mi Nam este fata si curand dupa aceea ameninta sa divulge totul daca Mi Nam nu pleaca din trupa. Ce nu se astepta el sa gaseasca insa la Go Mi Nam este credinta foarte puternica si o determinare pe masura credintei ei. Miscat, el accepta ca Mi Nam sa continue sarada dar cere sa nu fie implicat si sa nu i se ceara ajutorul. Dar ajutorul nu trebuie cerut pentru ca el singur nu se poate abtine sa-l ofere. Desi continua sa-l necajeasca pe Mi Nam in acelasi timp il si ajuta.

Inainte de prima lor aparitie ca grup de patru o femeie il cauta pe Mi Nam si ii lasa o poza cu gemenii si tatal lor. Acea femeie era matusa lor si vestile pe care le are nu sunt tocmai bune. Desi n-o cunoscuse pe mama lor stia totusi cu siguranta ca aceasta murise. Mi Nam e devastata de veste dar Tae Kyung e acolo ca s-o sustina si chiar ii planuieste o „evadare” imediat dupa spectacol, pentru ca nu putea sa faca fata presei in starea in care se afla.
Desi promisese ca va pleca din trupa dupa ce va afla vesti despre mama lui, Mi Nam este impiedicat sa faca asta si Tae Kyung se va trezi implicat si mai mult in toata situatia.

Si Mi Nam incepe sa se indragosteasca de Tae Kyung.
Situatia se complica cand o actrita foarte cunoscuta decide ca vrea sa faca pereche cu Tae Kyung.Ea afla din intamplare despre identitatea lui Mi Nam si, pentru ca Tae Kyung nu putea s-o sufere si o respingea, il santajeaza ca va divulga totul daca nu se conformeaza dorintei ei.

In acest timp Shin Woo se indragosteste si el de Mi Nam dar ezita sa-i spuna asta si ca stie despre ea ca e fata. Cat despre Jeremy….la cat de zapacit este, ajunge sa-si accepte sentimentele pentru „baiatul” Mi Nam … oarecum.
Si pentru ca drama personajelor sa fie si mai puternica, mama lui Tae Kyung vrea sa revina pe piata muzicala cu o piesa compusa pe vremuri de catre ….. tatal lui Mi Nam, de care ea fusese toata viata indragostita. Iar cel ce trebuie sa o ajute sa revina este tocmai Tae Kyung.

Din tabloul descris pana acum cred ca e limpede cam cum stau lucrurile. Va spun ca e poveste care merita vazuta macar pentru jocul actorilor care, intre noi fie spus, au facut o treaba foarte buna avand in vedere experienta lor destul de redusa sau chiar inexistenta de pana atunci.


Jang Geun Suk, care este singurul experimentat in ale actoriei, joaca perfect rolul lui Tae Kyung. In afara de asta are o voce cu care oricand ar putea sa faca treaba daca s-ar lasa de actorie. Si are niste priviri de-ti tresalta inima…ca sa nu mai vorbim de zambet. Foarte expresiv si favoritul meu fara discutie.


Park Shin Hye nu avea foarte multe roluri la activ pana la aceasta drama dar a facut o treaba excelenta ca Mi Nam. In momentele in care se imbraca in fata pot sa spun ca e chiar foarte draguta. Si-a jucat bine rolul de maicuta ajunsa fortat intr-o trupa, care nu stie mai nimic despre lumea exterioara si despre problemele inimii.


Jung Yong Hwa (liderul trupei CN BLUE), desi la primul rol, portretizeaza un Shin Woo care n-are cum sa nu-ti ajunga la inima si sa nu te lase cu parere de rau pentru dragostea lui neimpartasita. In plus de asta arata al naibii de bine.


Lee Hong Ki, vocea minunata a trupei FT Island, m-a surprins cel mai tare. Il stiam pana atunci doar prin cantecele lui care-mi merg la inima ori de cate ori le ascult si nu ma asteptam sa-l vad atat de haios. Un Jeremy demential de care nu te poti abtine sa nu razi dar care iti va aduce si o lacrima in coltul ochiului intr-un anumit moment.


Restul distributiei i-au completat foarte bine pe cei patru pornind de la managerul lui Go Mi Nam, un pic cam zapacit pentru meseria asta, mergand apoi la Yoo He Yi (UEE de la After School) actrita rasfatata a publicului care le-a facut viata amara lui Tae Kyung si Min Nam, si ajungand la Mo Hwa Ran, mama egoista a lui Tae Kyung pe care pot sa spun c-am urat-o din toata inima.

Cum este vorba despre o trupa atunci musai trebuie sa fie si muzica. Si daca pot sa spun ca seria a fost un festin vizual pentru mine la fel pot sa spun ca a fost un festin auditiv. Si asta pentru ca are o muzica fantastica, cantata de cei patru si nu numai. Daca despre Yong Hwa si Hong Ki stiam deja ce voci au, marea descoperire a fost fara discutie Jang Geun Suk si vocea lui de aur.

Still / As Ever – Lee Hong Ki

Still / As Ever – A.N.JELL (Jang Geun Suk)

What Should I Do – Jang Geun Suk – prima mea favorita

Goodbye – Jang Geun Suk

Without Words – Jang Geun Suk – a doua favorita

Promise – A.N.JELL

Promise – Lee Hong Ki ft. Jung Yong Hwa

Song for a Fool – Jung Yong Hwa

My Heart’s Calling – Kim Dong Wook

Descend from the Sky – Miss $ ft. Oh Won Bin

Lovely Day – Park Shin Hye

Cum nu m-am hotarat sa renunt la niciuna dintre capturile facute…..

…. din nou Tae Kyung…

…. si Mi Nam …

…. Tae Kyung si Mi Nam …

…. A.N.JELL …

…. Moments

2 Responses to Am vazut ….

  1. Vulpitzza spune:

    Superba drama !!!! M-as uita de 10000 de ori la ea. O zi buna !!!

Lasă un comentariu